"ШС"ХХК-ийн ахлагч тогооч, тогооч, угаагч, үйлчлэгч нарт / Хүнс, хоол үйлдвэрлэлттэй холбогдох хууль, эрх зүйн ойлголт / Эрүүл ахуйн тухай хууль, Хүнсний тухай хууль, ХБАБХТ хууль/, Нийтээр нь үйлчлэх хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээнд мөрдөх эрүүл ахуйн дадал, Хүнсний эрүүл ахуйн ерөнхий зарчим, Галын аюулгүй байдал хангах, Ахуйн болон үйлдвэрийн цахилгаан тоног төхөөрөмжийн аюулгүй ажиллагаа сэдвээр сургалт зохион байгууллаа.
скачать dle 12.0